• 1.Naročnina
 • 2.Uporabniški račun
 • 3.Nakup
 • 4.Plačilo
 • 5.Zaključek

Aktualna ponudba

SN

SN Digital aktualna ponudba

Naročniki paketa:

 • listajo digitalizirane Slovenske novice in Nedeljske novice ter vse njune priloge že večer pred izidom (od 22. ure),
 • preko aplikacije berejo časopisa kjer koli in kadar koli, tudi brez internetne povezave,
 • neomejeno dostopajo do vseh zaklenjenih vsebin na slovenskenovice.si,
 • prosto dostopajo do arhiva tako na spletu kot tudi v aplikaciji

Prebirajte vaše zgodbe kjerkoli in kadarkoli

Z dostopom do Slovenskih novic Digital si zagotovite, da vas prave informacije dosežejo hitro in kjerkoli. Iščemo resnico, svetujemo, zabavamo in informiramo.

Paket Slovenske novice Digital je namenjen bralcem, ki se trudijo držati korak s časom, se pa tudi z nostalgijo spominjajo preteklih navad, vezanih na časopis.

Digitalne Slovenske novice združujejo oboje – isto naslovnico in strukturo vsebin kot v tiskani izdaji, omogočeno skozi virtualno listanje časopisa na vam ljubi napravi – računalnik, tablica, telefon.

Kako si zagotovite paket Slovenske novice Digital?

 • Aktivirajte mesečno naročnino.
 • Na mobilni telefon ali tablico si naložite aplikacijo Slovenske novice.
 • V aplikacijo se prijavite z uporabniškim imenom in geslom.
 • Znotraj aplikacije s klikom na puščico prenesite izvod časopisa ali priloge.

Promocijska ponudba velja samo za nove naročnike paketa SN Digital. Naročnina se sklene brez vezave, z možnostjo takojšnje prekinitve.

sn-digital.jpg

O paketu

Ponudba za kratek čas
Slovenske novice Digital že za 3,99€
Berite že večer prej
Slovenske novice že večer pred izidom (od 22. ure)
Izberite svoj format
Listajte Slovenske novice na računalniku, tablici ali telefonu

Pogosta vprašanja

 • Naročilo digitalnega paketa preko spleta

  Na spletni strani trgovina.delo.si si lahko ogledate celotno ponudbo digitalnih paketov časopisne hiše Delo d.o.o. Po izboru želenega paketa enostavno sledite navodilom, ki vas peljejo čez postopek nakupa.

  Plačilo digitalnega paketa naročenega preko spleta je možno s plačilno kartico (Visa, Mastercard, Maestro) ali preko PayPal računa. Ob nakupu se strinjate s prenosom podatkov v plačilni sistem Braintree.

 • Naročilo digitalnega paketa preko naročniške službe

  V naročniški službi lahko sprejmemo mesečna in letna naročila na digitalne edicije. Naročilo naročnik odda preko elektronske pošte na naslov narocnine@delo.si z vsemi navedenimi podatki plačnika oziroma uporabnika digitalnega dostopa (fizične osebe: ime, priimek, točen naslov ter telefon, pravne osebe: naziv, točen naslov, davčna številka in telefon).

  Naročila za tujino lahko sprejmemo izključno za tuje pravne osebe - davčne zavezance. Tuje fizične in tuje pravne osebe, ki niso davčni zavezanci lahko nakup opravijo le preko Delovega uporabniškega računa na spletni strani trgovina.delo.si.

 • Zakaj kljub temu, da imam naročen digitalni dostop, ne morem dostopati do zaklenjenih vsebin?

  Za dostop do vsebin se mora uporabnik vedno prijaviti s svojim uporabniškim imenom in geslom. V kolikor je prijava uspešna, je potrebno preveriti, ali je vaš dostop aktiven.

  Pri paketih naročenih preko e-trgovine, se dostop aktivira samodejno. Pri naročilih urejenih preko naročniške službe, je za dostop do vsebin potrebno opraviti aktivacijo kode. Kodo lahko aktivirate v svojem uporabniškem računu, na spletu ali pa v aplikaciji. Ko je koda enkrat aktivirana, se je za dostop do vsebin potrebno samo prijaviti.

 • Registracija oz. ustvarjanje uporabniškega računa

  V kolikor še nimate ustvarjenega enotnega uporabniškega računa podjetja Delo d.o.o., je potrebno na spletni strani oz. na povezavi https://uporabnik.delo.si/accounts/create/, najprej opraviti registracijo.

  V registracijskem obrazcu izpolnite vse potrebne podatke in registracijo potrdite. Po opravljeni registraciji vam na vaš elektronski naslov pošljemo sporočilo za njeno potrditev.

 • Prijava v uporabniški račun

  Na spletni strani (https://www.delo.si oz. https://www.slovenskenovice.si ) se z vašim uporabniškim imenom oz. e-naslovom in geslom, ki ga imate za dostop, prijavite v enotni uporabniški račun podjetja Delo d.o.o..

  V primeru, da ste geslo pozabili, si ga lahko ponastavite na: http://uporabnik.delo.si/accounts/profile/recover/ ali na zavihku Ponastavite svoje geslo, pod prijavnim obrazcem - in sledite navodilom.

  Ob uspešni prijavi se na Delu figurica obarva modro, na strani Slovenskih novic pa rumeno.

 • Kako odjavim naročnino

  Vsa naročila Digitalnih paketov časopisne hiše Delo d.o.o veljajo do (pisnega) preklica.

  Za naročila sklenjena preko spleta, odjavo uredite v vašem uporabniškem računu.

  Za naročila sklenjena preko naročniške službe, pošljite odjavo na narocnine@delo.si, obvezno pripišite točne podatke ter točen naslov plačnika.


  Junij 2022

Vsa pogosta vprašanja